Jump to content
Sign in to follow this  
puppymang

wifi not working

Recommended Posts

brand new pro1 it just arrived today. i turned it on and when i got home i put in my verizon sim after skipping the initial setup. went through the advanced menu to toggle votle and data/calling works fine but wifi will not connect. if i add my home network it just says saved and never attempts to connect.

i downloaded all the latest updates for the stock device and nothing. any ideas?

edit: it looks like it works under 2.4ghz but not 5ghz. i was under the impression this device supports both?

Edited by puppymang

Share this post


Link to post
Share on other sites

It works fine on mine, have you tried another router?

Would be interesting to know if it a matter of your unit not able to do 5GHz WiFi at all, or the Pro1 in general has a protocol issue with a specific router type/brand.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

And if your router has 2 radios for 5GHz, try the other one to see if it makes a difference.  They will usually be at different ends of the 5 GHz bands.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms