Jump to content
sequestris

Question Mark

Recommended Posts

Same. QWERTY model, all updates installed, cannot type question mark or forward slash. 

edit: I h\ve tried all the modifier keys in combination with L (for question mark) and P (forward slash) but they won't work.

Edited by jared81
clarification

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, jared81 said:

Same. QWERTY model, all updates installed, cannot type question mark or forward slash. 

edit: I h\ve tried all the modifier keys in combination with L (for question mark) and P (forward slash) but they won't work.

It's not that much to ask for is it? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check to see that the physical keyboard language is "default"-- the slant arrow (which serves as the yellow FN key) + L will get you "?"  Same for slant arrow + P fpr "/".  If you have any other language than "default" selected, it won't work.

Edited by Hook
  • Like 3
  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Hook said:

Check to see that the physical keyboard language is "default"-- the slant arrow (which serves as the yellow FN key) + L will get you "?"  Same for slant arrow + P fpr "/".  If you have any other language than "default" selected, it won't work.

How do I set it for default? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Terms