Jump to content

Recommended Posts

This is really trivial and more to other posters here, not worth the time of the f(x) Tech folks. I notice some folks have avatar pics on their posts while I have just the faceless default. I'd love to add a simple pic, just for some personality, but I can't find any control to do so. Is this no longer an option or did I miss the control for it?

 

TIA

Link to post
Share on other sites

user -> settings (the gear symbol at the right of the name) -> Edit Profile -> click right into the circle where the avatar is to show up

 

At least that's how I got there. Iwonder if the issue with individual account options will be solved. On the other hand, probably less important than getting the phone ready.

 

Link to post
Share on other sites
I discussed before how this option does not show up for me here: https://www.fxtec.com/forums/topic/change-username/

 

The link "Edit Profile" on mine is pointing to, looks like this (almost)

https://www.fxtec.com/user/?profiletab=main&um_action=edit

 

If I execute that link I get the edit.

Could one of you with the issue, please try?

 

ADD: This reduced version seem to also work (for me)

https://www.fxtec.com/user/?um_action=edit

Link to post
Share on other sites

I discussed before how this option does not show up for me here:

The link “Edit Profile” on mine is pointing to, looks like this (almost)

 

https://www.fxtec.com/user/?profiletab=main&um_action=edit

 

If I execute that link I get the edit.

 

Could one of you with the issue, please try?

 

Clicking this link, I get the "Home/User" page, the "&um_action=edit" simply disappears from the URL. It's the page I earlier posted a screenshot of where the "edit profile" is supposed to appear: pic of page

Link to post
Share on other sites
Clicking this link, I get the “Home/User” page, the “&um_action=edit” simply disappears from the URL. It’s the page I earlier posted a screenshot of where the “edit profile” is supposed to appear:

 

Thanks for testing. I had (optimistically) hoped that it was just the menu item that under some unknown circumstances were missing, but must be worse than that then.

Hmm, :-/

 

Maybe different 'create-paths' of the user create the profile with different rights to their own profile??

Let us hope some more knowledgeable person knows what is going on and can fix it..

Link to post
Share on other sites

Maybe different ‘create-paths’ of the user create the profile with different rights to their own profile??

 

Let us hope some more knowledgeable person knows what is going on and can fix it..

 

For me, it seems the link works... at least if I click on the avatar (which also has a camera icon), I have an option of "Upload photo".

If I click on it, I have an option to upload one.

Browser is Vivaldi on a PC (so it is Chromium engine).

 

Maybe the link is not working from another browser or another platform (like a phone running Android).

 

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
Hmm … I can’t Edit profile too, no photo icon to add avatar. Tried a few different browsers but no dice. Seems our accounts are missing some flags in rights department.

 

Let's keep our fingers crossed that it will be fixed with new forum software...

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms