Jump to content

ddark-il

Members
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ddark-il

  1. I'm using #shotonfxtec on twitter there also those two, that I took after vignette update https://postimg.cc/7JhBx7hj https://postimg.cc/FkkjWx7F You are free to use those shots
  2. Switches are greyed out 😞
  3. Israel: Pelephone - LTE/WCDMA network (No VoLTE) Partner (ex Orange) - Global network (No VoLTE) Need to try the mule method. Roaming at Netherlands worked flawlessly for both SIMs, can't remember the networks.
  4. That was literally the case 😅
  5. Also it's not always possible to pull both keyboard and a phone. I've worked on client's servers while being on the bus to airport, there is no way that I would manage to perform it with bluetooth keyboard.
  6. I've used Razer Phone 2 port for TMO review, the shutter button not worked. Out of my experience, Snapdragon Camera produces better colors than GCam Ports.
  7. Yes, as far as I remember, the "unlocked" app looks totally different. There is also different design for mode selection.
  8. The camera app looks different with locked bootloader, and you also got the shutter sound.
  9. Tried that, also with LDAC and other AptX variations, it's either falls back to SBC or got no sound at all. But I still haven't seen confirmation that someone else got same behavior, so it might be limited only to my case.
  10. I see it on both apps, hope that you're right, and it's only a software calibration issue, other than that the camera quality is really good.
  11. Here is my take on the phone http://talk.maemo.com/showpost.php?p=1562461&postcount=2849
  12. Settings -> Connected Devices -> Gear Icon -> Disable HD audio: Qualcomm... Tell me if it works
  13. Unable to enable "Shutter Sound" within Stock Camera App
  14. Don't panic 😃 Currently it's only one sample size, might be anything. Maybe I'm holding it wrong.
  15. Anyone was able to test screen mirroring, tried both DisplayPort and HDMI over type C - no result, or more like phone responds with lagging when it’s connected to external display
  16. Not sure about this one, but I think it need to be checked - AptX HD is not working with wh1000xm3, got no other headphones to confirm it that it’s a software issue
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms